Powered By Blogger

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Είμαι μαμά επί 3!

Πέρασαν πολλά χρόνια μέχρι να συνειδητοποιήσω τελικά τον τίτλο που με χαρακτηρίζει σαν άνθρωπο.
Μέχρι πριν 5 χρόνια ο τίτλος που είχα δωσει στον εαυτό μου ήταν μαθήτρια, καθηγήτρια, φοιτήτρια, φίλη, παιδί, έφηβη, νέα, κοπέλα, σχέση, αδελφή, σύζυγος, θεία, ξαδέλφη και πολλούς ακόμα.....
Στα 32 μου κατάλαβα ότι ο τίτλος που μου ταίριαζε απόλυτα και για τον οποίο ήμουν προορισμένη ήταν ο τίτλος της ΜΑΜΑΣ!
Είναι ο πιο γλυκός, ο πιο εύηχος, ο πιο ανέλπιστος τίτλος που θα μπορούσε να μου απονέμει κάποιος και πόσο μάλιστα όταν αυτός ο κάποιος ήταν ένα γλυκύτατο, απαλό, μοσχοβολιστό και στρουμπουλό μωρό.
Μετά από 2 χρόνια ο τίτλος αυτός αποκτά άλλη διάσταση! Όταν γεννιούνται τα δίδυμα συνειδητοποιώ ότι πλέον είμαι "πολύ" μαμά,είμαι μαμά επί 3 και τί 3!
ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ 3 ΥΠΕΡΟΧΩΝ ΑΓΟΡΙΩΝ!
Θα ξεκινήσω από αυτό λοιπόν και θα τονίσω ότι παρόλες όλες μου τις σκέψεις, τις απόψεις και τα συναισθήματα που θα περιγράψω, δεν παύει να ισχύει ότι δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς κάποιο από τα 3 μου αγόρια. Όσο κι αν οι καταστάσεις είναι δύσκολες, όταν τα κοιτώ λιώνω....πεθαίνω για αυτά κι όσο υπάρχω μέσα σε αυτόν τον κόσμο δεν θα σταματήσω να παλεύω για το καλό και την ευτυχία τους.
Αγοράκια μου σας λατρεύω!

8 σχόλια:

  1. Να είσαι καλά και με το καλό το μωράκι σου πού νομίζω πώς θα είναι κοριτσάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. υπομονή, πού θα πάνε, δεν θα μεγαλώσουν;;είσαι ηρωίδα πάντως!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπέροχο το ιστολόγιο που έφτιαξες και μου αρέσει πολύ και ο τρόπος που γράφεις......ωστόσο διαβάζοντας την τελευταία σου ανάρτηση για τα δίδυμα νόμιζα οτι ήσουν ξανά έγκυος κι είχες δίδυμα και τρελάθηκα :)

    Πολλά φιλιά στα όμορφα αντράκια σου Μαρία Ζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχααχα φαντάζεσαι Μαρία; Τότε δεν θα έγραφα μπλοκ. Θα αγνάντευα προβατάκια στα βουνά!

      Διαγραφή