Powered By Blogger

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Συγχαρητήρια είναι δίδυμα!




Να που το τεστ κι αυτή τη φορά ήταν θετικό! Δεν το περίμενα τόσο σύντομα ίσως να μην το περίμενα και καθόλου αλλά αφού συνέβη εννοείται ότι τρελαθήκαμε από τη χαρά μας!
Ήθελα να αλλάξω γυναικολόγο μια και ο προηγούμενος έκανε πολλές βλακείες και αποδείχτηκε και ευρωφονιάς. Βρήκα έναν εδώ στη γειτονιά ο οποίος είχε σύμβαση με το ταμείο μου και πήγα απλά να μου επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη και να μου γράψει τον προγεννητικό έλεγχο.
Καλά ο τύπος ήταν αστέρι όνομα και πράγμα :0 (το όνομά του ήταν όντως Αστέριος χαχαχα).
Είδε μόνο το ένα έμβρυο και καρδιά μου είπε είναι νωρίς να ακούσει. Στον ύπνο μου έβλεπα συνέχεια το ίδιο όνειρο. 2 έμβρυα τα οποία μια ήταν στην κοιλιά μου, μια έτρεχαν πίσω από το αμάξι μου, μια βαπτίζονταν και άλλα τέτοια κουλά J.
Σε 2 μέρες πήγα στον γυναικολόγο που τελικά επέλεξα. Στον υπέρηχο είδε τα δίδυμα με τις καρδούλες τους να καλπάζουν! Γυρίζει απότομα την οθόνη και λέει: είπαμε έχετε ένα παιδί ε; Και λέω γιατί ρωτάς έχουμε δίδυμα; Κι έμεινε ο άνθρωπος. Πώς το κατάλαβες; Το είδα του λέω στον …ύπνο μου χαχαχαα.
Η χαρά μας ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ! Θέλαμε 3 παιδιά αλλά δεν θα πάλευα κι άλλη εγκυμοσύνη.
Φίλησα το γιατρό, σοβαρά τον φίλησα, κι έτσι πληρώθηκε κιόλας αφού μου είπε ότι τον έφτασε η χαρά μας! Έφυγα και χοροπήδαγα!
Πάντα ήθελα να κάνω δίδυμα, όπως και κόρη βέβαια ….άσχετο…..και να που θα τα κάνω!
Ο γιατρός είπε ότι δεν είχε ξαναδεί ζευγάρι να χαίρεται μόλις ακούνε για δίδυμα και ότι κάποιοι τον ρωτάνε αμέσως για μείωση. Μπορεί να είμαι εξαίρεση τι να πω;
Από μικρή λαχταρούσα τα δίδυμα. Τρελαινόμουν για 2 συμμαθήτριές μου που ήταν δίδυμες. Μια εποχή είχα κακιώσει που δεν είχα δίδυμη αδελφή….. Στο χωριό έτρωγα μόνο δίκροκα αυγά γιατί έλεγαν ότι όποιος τρώει κάνει δίδυμα χαχαχαα. Και η γιαγιά, Θεός συγχωρέστη, με κυνηγούσε γιατί το πίστευε. Θα κάνεις δίδυμα, ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να τα μεγαλώσεις, μη, πέτα το, δεν καταλαβαίνει αυτό το κορίτσι……χαχαχαααα.
Κρίμα που δεν ζει να δει ότι τελικά ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ!

2 σχόλια: